Menu
Cart

FINE LIFT v. 19

FINE LIFT v. 19
FINE LIFT v. 19
New Hot
FINE LIFT v. 19
FINE LIFT v. 19
FINE LIFT v. 19
Pretul nu include TVA
770.00 €
  • Model: FINE LIFT v. 19

Available Options

FINE LIFT ofera solutii complete si detaliate de calcul pentru orice tip de ascensor (Electromecanic sau Hidraulic) prin intermediul unei tehnologii simple si flexibile care completeaza desenele finale intr-un timp foarte scurt.


FINE LIFT este constituit din 2 componente ce interactioneaza intre ele:


- Componenta de calcul care este un mediu de calcul foarte performant, avand o baza metodologica vasta, bazata pe cele mai recente standarde (EN81). Furnizeaza toate rezultatele de calcul, studiul de caz final pentru instalarea liftului cu documentatia completa necesara pentru a fi prezentata intr-o forma finala gata de tiparire.


- Componenta CAD, este o puternica si autonoma platforma de desenare ce genereaza automat desenele finale in concordanta cu calculele. Aceasta ofera utilizatorului final unelte globale de control pentru desenare similare cu platformele CAD consacrate, cat si orice facilitate de editare prin intermediul comenzilor similare cu cele ale programelor consacrate.

* Imaginile au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale.
* Acesta este un produs hardware ce va fi livrat astfel: factura fiscala, CD cu kit-ul de instalare, cheie hardware de activare, ghid de instalare si activare, in colet prin curierat rapid. Taxele de livrare in valoare de aproximativ 20 lei vor fi suportate de cumparator.
* Termenul de livrare pentru acest produs este de maxim 5 zile lucratoare de la realizarea platii.